S   Semenat Oy @ Net
etusivulle klikkaa minua!
yritysinfo klikkaa minua!
nettireferenssit klikkaa minua!
siementuotanto klikkaa minua!
karjalanniemi klikkaa minua!
bits 'n pieces klikkaa minua!
palautesivu klikkaa minua!

 

 

 

//kдyttцehdot

  • Siirtyessään Semenat Oy:n pääsivulta joillekin sivuston alasivuista käyttäjä sitoutuu noudattamaan jäljempänä esitettyjä ehtoja. Sivustoon kuuluvien sivujen selaamiseen ei ole oikeutta, mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja kokonaisuudessaan. 

  • Semenat Oy:n www-sivujen sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla Semenat Oy  © 2000. Semenat Oy pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuilla esitettyyn materiaaliin, ellei toisin ole sivuilla mainittu. 

  • Semenat Oy:n sivuilla olevan tiedon tai tietojen osan levittäminen, siirtäminen, julkaiseminen, kopioiminen, saattaminen yleisön saataviin, uudelleen tuottaminen, jakelu tai varastointi ilman Semenat Oy:n etukäteen antamaa kirjallista suostumusta on kielletty. Käyttäjällä on kuitenkin lupa tallettaa tietokoneelleen tai tulostaa henkilökohtaiseen käyttöön sivuja tai otteita sivuista.

  • Sivuilla esitettyjen tietojen oikeellisuus, täsmällisyys ja luotettavuus on pyritty huolellisesti varmistamaan. Semenat Oy ei kuitenkaan anna takuuta muiden, kuin tuotteita tai palveluja koskevien taikka niihin liittyvien tietojen oikeudellisesta sitovuudesta yksittäistapauksessa ja varaa oikeuden koska tahansa, edellä mainittuja tietoja lukuun ottamatta, sekä muuttaa sivuja että estää pääsyn sivuille. 

  • Semenat Oy ei vastaa sivuston toimivuudesta, eikä palvelussa välitettävien, muiden kuin Semenat Oy:n myymien tuotteiden tai palveluiden virheettömyydestä. Semenat Oy:n vastaa kuitenkin siitä, että sivuilla esitetyt tuotteet tai palvelut vastaavat niiden ominaisuuksista tai käytöstä annettuja tietoja. 

  • Semenat Oy ei vastaa niiden sivujen sisällöstä tai niistä sivustoista/palveluista, joihin Semenat Oy:n sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin Semenat Oy:n toimesta.

  • Semenat Oy ei vastaa teknisten häiriöiden aiheuttamista palvelukatkoksista tai muista odottamattomista teknisistä ongelmista.

 

Nurminsadan siemen